ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ

Η διανομή του χρόνου στο Άρτεμις θα γίνει μια από τις αγαπημένες δράσεις για τα παιδιά. Όταν θα αποκτήσουν το άδειο κουτί κοινής χρήσης γίνονται τόσο ενθουσιασμένα! Επιστρέφουν την επόμενη ημέρα με το κουτί γεμάτο με 3 στοιχεία που επέλεξαν να δείξουν τους φίλους τους. Όταν συγκεντρωνόμαστε για το χρόνο του κύκλου και ρωτάμε ποιος έφερε το κουτί κοινής χρήσης, το παιδί απλά ακτινοβολεί.

Την Τρίτη θα δίνετε στο παιδί ένα κουτί και θα το παίρνει σπίτι. Τρία αντικείμενα στη συνέχεια θα τοποθετούνται στο κουτί και θα επιστρέφονται την επόμενη ημέρα της τάξης, την Τετάρτη.

ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ

Όλα τα είδη των αντικειμένων που θα μοιράζονται: μικρά βιβλία, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες, , ζώακια, παιχνίδια, αγαπημένα μικρά αντικείμενα. Μπορούν ακόμα να έρχονται στο σχολείο. 

 

 

ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ:

Κατά τη διάρκεια του κύκλου , το παιδί ανοίγει το κουτί και εμφανίζει τα επιλεγμένα αντικείμενα στο χαλί.

ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ

Ένα ένα τα αντικείμενα επιλέγονται από το παιδί που τα μοιράζεται. Περπατάει γύρω από τον κύκλο, σταματώντας μπροστά σε κάθε παιδί το οποίο με τη σειρά του μπορεί να δώσει στα αντικείμενα "ένα άγγιγμα".

Μόλις όλα τα παιδία επεξεργαστούν τα αντικείμενα μπαίνουν στο κουτί για να τα πάρει σπίτι. Την επόμενη εβδομάδα η διαδικασία επαναλαμβάνεται με άλλο παιδί.

No Comments Yet.